Nyhedsbrev 30.05.2022

cinars 2022
cinars 2022
Open Call / Frist 8. juni
4-dages seminar: ‘Issues & strategies of international touring
Skal du til CINARS i november 2022 – eller overvejer du at deltage i 2024? Og vil du gerne udvikle din strategi for din deltagelse?

Vi udbyder 7 fripladser til seminaret ‘Issues & strategies of international touring’, som finder sted d. 21.- 24. juni i København.

Seminaret ledes af Gilles Doré (Executive Director, CINARS). Med oplæg fra bl.a. Glynis Hall (Director and Executive Producer, Glynis Henderson Productions) bliver du klædt godt på til at deltage og netværke på en af verdens største salgsmesser for scenekunst. Seminaret udbydes i samarbejde med Statens Kunstfond.
Sted: Salon KKøbenhavn K
Ansøgningsfristen er d. 8. juni kl. 23.59. Tilmelding er lukket

Læs mere her 

Open Call / Frist 17. juniKunstneriske Parløb
Bliv matchet med en fagfælle inden for netop dit scenekunstneriske fagområde.

Med programmet ’Kunstneriske Parløb’ faciliterer Udviklingsplatformen et forløb ml. to scenekunstneriske fagfæller i teatersæsonen 2022/23. Du/I kan ansøge som et makkerpar eller ansøge om at blive matchet. Programmet kan søges af instruktører, lysdesignere, lyddesignere, videokunstnere/fotografer, scenografer, dramaturger, koreografer eller dramatikere.
 
Ansøgningsfristen er d. 17. juni kl. 23.59.
Læs mere og ansøg her +

Teaterseminar 2021 Udviklingsplatformen for Scenekunst
Reminder / Frist 1. juni kl.14
Teaterseminar 2022
Er du ny på Teaterseminaret?

Så ansøg om at deltage i initiativet ’Den frie scenekunst på Teaterseminar’.
Ud over betalt deltagergebyr, ophold og deltagelse på en fælles stand får du også en opkvalificerende heldags-workshop, der klæder dig bedst muligt på til at pitche og promovere din forestilling. 

Initiativet er støttet af Statens Kunstfond, og du ansøger om deltagelse gennem Statens Kunstfonds pulje ‘Optagelse af forestillinger i Garantiordningen’ med frist d. 1. juni kl. 14. 
Læs mere her +

Reminder / Frist 1. juni kl.14
K:Selekt
Spil din forestilling på Skuespilhusets Lille Scene i sæsonen 2023/24.

HUSK, at nu på onsdag d.1. juni  kl. 14.00 er der ansøgningsfrist hos Statens Kunstfond, for at blive en del af K:Selekt i sæsonen 2023/2024.
K:Selekt er et samarbejdsprojekt ml. Statens Kunstfond og Det Kongelige Teater om visning af forestillinger fra den frie scenekunst på Lille Scene i Skuespilhuset.
Læs mere her +

K:Selekt
DrømmeDøden af Nordic Opera
Fra i dag og frem til søndag d. 5. juni kan du på Skuespilhusets Lille Scene opleve DrømmeDøden af Nordic Opera – en ny storladet opera om stormende magtbegær og grænseoverskridende forvandlinger. 

I centrum står unions-arkitekten Dronning Margrete den Første og Nordens gennem tiderne største projekt, Kalmarunionen. Musik af komponist Josefine Opsahl og libretto af forfatter Merete Pryds Helle.
Læs mere her +

Reminder: Ledig stilling
Kommunikationsansvarlig til Udviklingsplatformen
Vil du være med til at opkvalificere og styrke den frie scenekunst og dens aktører? Og har du en stærk kommunikationsfaglig baggrund?

Vi søger en erfaren, idérig og alsidig kommunikationsprofil til, sammen med resten af teamet, at varetage og udvikle Udviklingsplatformens kommunikation.
Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat fra august 2022.

Ansøgningsfristen er 9. juni kl. 23.59
Læs mere her +

Ressource
Branchekalender
Sommeren er sprængfyldt med frister, festivaler og events! 
Få overblikket i vores branchekalender.
Vi har forsøgt at få dem alle med. Skulle vi have overset netop din frist, event el. festival så meld din dato ind til os. 
Læs mere her +

Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst
 


Udviklingsplatformen for Scenekunst er støttet af: