Nyhedsbrev 04.01.2019

Kære alle,

Godt nytår!
Vi er tilbage på kontoret og Udviklingsplatformen har igen åbent for eksterne brugere. Du er velkommen til at bruge vores store lounge som arbejdsstation eller booke vores to mødelokaler gratis. Via vores nye BOOKINGSYSTEM kan du se om de er ledige og selv booke dem. Vores åbningstider er mandag -torsdag kl. 9-17 og fredag kl. 9-15.

I slutningen af januar gentager vi sidste års bustur-succes! Denne gang besøger vi syv midt-, nord- og vestjyske scener. Busturen er arrangeret i samarbejde med Det Frie Felts Festival, Uafhængige Scenekunstnere og SceNet. Deadline for tilmelding er 10. januar. Læs mere nedenfor.

29. jan kl 6.30 – 30. jan kl. 22.00

Bustur til Jylland

Besøg hos udvalgte midt-, nord- og vestjyske scener.

Turen sætter fokus på samarbejds- og co-produktions muligheder og giver et indblik i scenernes/teatrenes kunstneriske profiler og fysiske rammer. Der vil også være god mulighed for at udveksle erfaringer deltagerne imellem.

Vi besøger: Åbne Scene (Aarhus), Team Teatret (Herning), Odin Teatret (Holstebro), Carte Blanche (Viborg), Limfjordsteatret (Nykøbing Mors), Vendsyssel Teater (Hjørring) og Syddjurs Egnsteater (Rønde).

Afgang: KBH d. 29. jan. kl 6.30. Hjemkomst: KBH d. 30. jan kl 22.00
OSB. det er muligt at hoppe på og af i Aarhus.

Deadline for tilmelding: 10. januar.
Læs mere +

UPgrade – Case Odin Teatret.

UPgrade

Case – Odin Teatret

Hør Administrativ Direktør Per Kap Bech Jensen fortælle om Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret.

Få en kort introduktion til Odin Teatret med særligt fokus på deres internationale turnevirksomhed, samarbejdsmodeller og finansiering.

Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst