Nyhedsbrev 05.12.2018

Fyraften på Platformen – Kulturbestyrelser

12. dec. kl. 16-17

En bestyrelse skal skabe stabilitet, sikkerhed og inspiration v. Jens Nielsen fra Danske Kulturbestyrelser. 

Kom og hør Jens Nielsen fra Danske Kulturbestyrelser fortælle om, hvad en rigtig bestyrelse kan gøre for din gruppe, teater eller festival. Han vil komme med konkrete eksempler på, hvordan man sammensætter en bestyrelse, hvad man kan tilbyde dem, hvilket arbejde man kan forvente de tager på sig, og hvordan man bruger bestyrelsen til at skabe stabilitet og sikkerhed.

Læs mere +


UPgrade

Økonomi, kontrakter og planlægning

Find konkrete eksempler på ansættelseskontrakter, budgetter og technical rider hos UPgrade.

Er du ved at planlægge en turné i Danmark eller udlandet? Så læg vejen forbi UPgrade, hvor du kan finde huskelister og kan downloade eksempler på:

BUDGET & ANSÆTTELSESKONTRAKT+

TURNÉPLAN+

TECHNICAL RIDER+


Reminder: Applaus Open Call
Ansøgningsfrist 14. dec. kl. 12.00

Vil du gerne i gang med publikumsudvikling på dit teater el. med dit kompagni/gruppe? Eller har din igangværende indsats for publikumsudvikling brug for et ekstra boost?
Så ansøg Applaus Open Call inden fredag den 14. dec. 2018 kl. 12.
Applaus afsætter i alt 1 million kr. som teatre, producenter, scenekunstaktører og formidlere af scenekunst kan søge til publikumsudviklende tiltag i teatersæson 19/20.
Læs mere + 


UPgrade

Ny digital værktøjskasse til januar

Hvad har du brug for at vide om kommunale samarbejder?

I det nye år lancerer vi en ny UPgrade værktøjskasse med fokus på kommunale samarbejder. Målet er at viderebringe viden om, hvilke kunstneriske, organisatoriske og økonomiske muligheder og udviklingspotentialer samarbejder mellem scenekunstnere og kommunale organisationer og institutioner rummer. Og ikke mindst, at viderebringe gode råd fra konkretet erfaringer med, hvordan man etablerer og gennemfører sådanne samarbejder.

Vi vil derfor spørger jer i branchen om, hvilke ting, I har behov for og lyst til at vide, for selv at indlede et fremtidigt samarbejde med en kommune? Skriv dine input til Betina Rex via betina@udviklingsplatformen.dk .

 

 

Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst