Nyhedsbrev 05.12.2019

5. feb. 2020 kl. 10-17.00 I København

PRODUCERS’ PLATFORM #6:
Sololøb eller pardans? – Den kreative producents lederskab

Få konkrete redskaber til at professionalisere din ledelsespraksis og rolle i ledelsesduoen med den kunstneriske leder.

Hvordan navigerer man som producent mellem forskellige ledelsesroller, og hvordan finder og fastholder man en identitet som leder på tværs af projekter? Dagen faciliteres af erhvervspsykolog Louise Kampmark. Det bliver en dag med både helikopterperspektiv, sparring med ligesindede og hardcore viden om ledelse.

Tilmeldingsfrist 15. januar 2020.

Læs mere +


”Hun kigger på mit arbejde med forretningskvinde-øjne, og det udfordrer mig”

”Jeg påpeger de steder, hvor ting skal tydeliggøres, hvis det skal være interessant for andre brancher.” siger tidligere filmproducent og teaterdirektør Vibeke Windeløv, der er mentor for scenograf og kostumedesigner Charlotte Calberg. I mentorforløbet har de fokus på at opdyrke samarbejder med erhvervslivet.

Læs med når ISCENE stiller skarpt på vores mentorprogram, der tilbyder aktører inden for den frie scenekunst faglig sparring og udvikling.

Læs mere +


UPgrade/Kommunale samarbejder – GLiMT om kommunikation

UPgrade –  Digital vidensdeling

Hvad skal man fokusere på, hvis man ønsker at etablere et længerevarende kommunalt samarbejde?

Ifølge Glimts ene kunstneriske leder Lars Lindegaard Gregersen og producent Jonas Schou Hansen kan det godt betale sig at afsøge de forskellige institutioner i den kommune, man ønsker at samarbejde med og finde en nøgleperson, der brænder for ens projekt.

Se videoen og hør mere om GLiMTs erfaringer med kommunikation i et kommunalt samarbejde – og hvorfor gensidig tillid er særlig vigtig!

Se flere UPgrade ressourcer her +