Nyhedsbrev 06.05.2020

Kunstnerisk Udviklingschef til Udviklingsplatformen er fundet

Rikke Juellund er den nye Kunstneriske Udviklingschef for Udviklingsplatformen for Scenekunst. Hun tiltrådte stillingen d. 1. maj.

“Jeg glæder mig til at være en del af Udviklingsplatformen, og i dialog med de frie scenekunstnere, være med til at etablere nye forbedrede rammer for den frie, eksperimenterende scenekunst.” siger Rikke Juellund

Rikke Juellund er uddannet scenograf fra Statens Teaterskole 1995 og har en bred og mangeårig erfaring inden for scenekunstens mange genrer og produktionsformer – også som producent. Både som scenograf og som meddirektør i produktionsselskabet Vision3 / firmaet Vision4 har hun arbejdet internationalt med eksperimenterende scenekunst. Fra 2011-2013 var Rikke Juellund formand for Statens Kunstråds projektstøtteudvalg og det tværæstetiske udvalg. Fra Den Danske Scenekunstskole har hun 10 års erfaring med uddannelse og ledelse som hovedlærer og fagreferent i scenografi.

”Jeg er både stolt og glad over, at Rikke Juellund har sagt ja til at være ny Kunstnerisk Udviklingschef med ansvar for vores kunstneriske udviklingsprogram. Rikke kombinerer et indgående kendskab og erfaring med kunstneriske udviklingsprocesser med et bredt kendskab til den danske scenekunstbranche – herunder særligt arbejdsvilkårene i den frie scenekunst. Hun er et rigtigt godt match for stillingen, og med hende får både Udviklingsplatformen og den frie scenekunst en god og højt kvalificeret kollega og samarbejdspartner.” siger Egil Bjørnsen Daglig Leder af Udviklingsplatformen for Scenekunst.

Læs mere her + 


19. maj mellem kl. 15 & 17

#2 Dialogmøde om kunstnerisk workspace

Tag med til Nordvest og se på potentielle lokaler for det nye kunstneriske workspace. Dialogmødet er i et kort corona-venligt walk-and-talk format, der tager tråden op fra det sidste store dialogmøde i februar. 

Undervejs vil Kunstnerisk Udviklingschef Rikke Juellund og Daglig Leder Egil Bjørnsen kort fortælle om, hvor vi står i processen for etableringen af det nye workspace.

Tilmeld dig her senest d. 15. maj +


12. maj kl. 16 & 18

Projektstøtteudvalget for Scenekunst og Legatudvalget for Scenekunst inviterer til dialogmøde

Projektstøtteudvalget for Scenekunst og Legatudvalget for Scenekunst inviterer scenekunstbranchen til dialogmøde på Zoom tirsdag d. 12. maj.

Den nuværende situation er svær for kunst- og kulturlivet, men krisen byder også på nye muligheder og andre måder at udvikle scenekunsten på, så den møder borgerne – og måske et nyt publikum. Udvalgene vil gerne i dialog med jer om de nye formater og den udvikling af scenekunsten, der nu åbnes op for.
 

Tilmeld dig her senest d. 12. maj kl. 12 +


Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst