Nyhedsbrev 06.09.2019

Kære scenekunstaktør,

Efteråret er over os og teatersæsonen er i fuld gang.
Se alle vores fyraftensarrangementer dette efterår. Konceptet er simpelt og uformelt: Vi har inviteret en scenekunstner, en producent eller et kompagni til at vidensdele omkring et særligt erfaringsområde. Vi slutter af med et glas og fri mingling. Læs mere og tilmeld dig her +

Sæt også kryds i kalenderen den 23. oktober, hvor vi sammen med Nørrebro Teater og Odense Teater inviterer til kurateret netværksevent.


26. sep. kl. 16.00-17.30

Fyraften på Platformen – Bag om C!CAF 

Kitt Johnson deler ud af sine erfaringer fra første udgave af C!CAF – Copenhagen Circus Arts Festival

Hvorfor, hvordan, hvorhen og for hvem? Med udgangspunkt i erfaringer fra første udgave af Copenhagen Circus Arts Festival (C!CAF) vil Kitt Johnson til efterårets første fyraftensarrangement fortælle om festivalens vision, relevans, formater, kuratering og publikum/deltager-relation.
Læs mere og tilmeld dig her +


23.okt. kl. 13-19. SAVE THE DATE – Meet and Greet

Kurateret netværksevent for de store teaterhuse og udvalgte frie grupper. 

Mød de større etablerede teatre og skab grobund for sparring og samarbejder. Med fokus på inspirationsparring og samarbejder på tværs af scenekunstens forskellige aktører inviterer Udviklingsplatformen i samarbejde med Nørrebro Teater og Odense Teater til netværksevent.

Medio september åbner vi for ansøgninger fra frie scenekunstgrupper og kunstnere, der ønsker at deltage og få styrket deres relationer på tværs af scenekunst-branchen. Ansøgningsfristen er den 30. sep. kl. 12.


Mediesamarbejde med ISCENE

Vi er glade for at kunne løfte sløret for at Udviklingsplatformen har indgået et mediesamarbejde med ISCENE.
I løbet af efteråret vil vi sammen med ISCENE sætte fokus på den frie scenekunst i Danmark – hvor den står nu og hvor den er på vej hen.Giv dit input til ny publikumsundersøgelse

Hvilke aktiviteter producerer jeres teater udover forestillinger?

Svar på dette spørgsmål og hjælp publikumsudviklingsprojektet Applaus med at kvalificere den kommende publikumsundersøgelse yderligere. Skriv dit svar til nanna@applaus.nu. Tak for hjælpen!


Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst

Facebook
Instagram
LinkedIn
Website