Nyhedsbrev 08.04.2020

Q&A’s for kontraktændringer m.m. som følge af corona-krisen er nu online 


Hvordan forholder man sig som scenekunstaktør til annullerede kontrakter, ændringer i kontrakter som følge af Corona-krisen og Corona-klausuler i nye kontrakter?


I samarbejde med Performing Arts Platform Aarhus er vi gået sammen om juridisk bistand til besvarelse af spørgsmål fra den frie scenekunsts aktører.

Den langvarige lock-down af landet betyder, at et stort antal scenekunstaktiviteter er blevet aflyst. Det gælder turné, stationære forestillinger, residencies, workshops, undervisning m.m. For de enkelte scenekunstaktører giver det anledning til en række spørgsmål i forhold til kontrakter.

I samarbejde med Performing Arts Platform Aarhus har vi samlet en række af de mest presserende spørgsmål. Svarerne er udarbejdet af Advokatfuldmægtig Anne Sofie Alvad / DLA Piper. Se dem her:

ANNULLERING AF KONTRAKTER – LÆS MERE +

ÆNDRING AF KONTRAKTER – LÆS MERE +

FREMTIDGE KONTRAKTER – LÆS MERE +


Indsend spørgsmål
Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål via Q&A’s, kan du sende dit spørgsmål til os via corona@udviklingsplatformen.dk.

Vi vil bestræbe os på at finde svar på så mange relevante spørgsmål som muligt, men kan desværre ikke sende svar individuelt – så hold øje her +

God Påske!