Nyhedsbrev 08.12.2020

Applaus
Ny undersøgelse om publikumsudvikling i dansk scenekunstApplaus afslutter 2020 med at udsende en national spørgeskemaundersøgelse, der afdækker hvordan den danske scenekunstbranche forholder sig til publikumsudvikling.
I sidste ugemodtog teatre, teaterforeninger og kompagnier over hele landet en e-mail med et link til et spørgeskema om deres arbejde med publikumsudvikling. Spørgeskemaet kan besvares til og med fredag d. 18. december. Resultaterne af undersøgelsen vil foreligge i februar 2021.

Læs mere her +

15. dec. kl. 16.30-17.30 / via Zoom
K:Selekt InfomødeBliv en del af K:Selekt og spil din forestilling på Lille Scene i Skuespilhuset i sæsonen 2021/22.

Du ansøger K:Selekt gennem Statens Kunstfond på kunst.dk:
Scenekunst: Udvælgelse af forestillinger til K:Selekt i sæson 2021/2022.
Ansøgningsfristen er 15. januar 2021, kl. 23.59

På dette infomøde kan du høre nærmere om K:Selekt-samarbejdet, ansøgningsproceduren og hvilke krav der er, samt hvad du kan få ud at spille din forestilling som en del af K:Selekt. 

Tilmeld dig her senest d. 14. dec.+ 

fra forestillingen “Show Me A Good Time” af Gob Squad. Photocredit: Dorothea Tuch
28. jan 2021 kl. 15 -18 / via ZoomWebinar – COVID-19-restriktioner som kunstnerisk benspændFå en hands-on introduktion til hvordan du live-streamer et scenekunstnerisk værk – og inspiration til at arbejde kunstnerisk med Covid-19 restriktioner. 

Lyd- og videodesigner Søren Knud og skuespiller Lasse Steen Jensen giver en hands-on introduktion til tilrettelæggelse og afvikling af live-streaming. Med eksempel i det berlinerbaserede kunstnerkollektiv Gob Squad ser vi på hvordan Covid-19 restriktioner kan udnyttes som dramaturgisk virkemiddel og et kunstnerisk benspænd.

Webinaret er arrangeret i samarbejde med Det Frie Felts Festival og Performing Arts Platform.

Tilmeld dig her d. 25. januar +

Reminder: Ledig StillingVi søger en kommunikationspraktikantVil du arbejde med kommunikation i scenekunstbranchen med fokus på at formidle kunstnerisk udvikling, vidensdeling ml. aktører i miljøet og styrke samarbejder på tværs af strukturer og genre?

Som vores nye kommunikationspraktikant bliver det din opgave, at bidrage til eksekveringen og videreudviklingen af vores daglige kommunikation og kanaler. Praktikperioden er som udgangspunkt fra januar – juni 2021, men vi er fleksible i forhold til start- og sluttidspunkt. Det er dog et krav, at du minimum kan være i praktik i 3 mdr. og ml. 20-37 timer om ugen.
Ansøgningsfristen er d. 15. december.

Læs mere her+
Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst