Nyhedsbrev 08.02.2019

Workshops: GO INTERNATIONAL

Vi introducerer tre nye workshops, der går i dybden med det internationale UPgrade materiale

Er du i gang med at arbejde internationalt eller ved du, at tiden er kommet til det? Har du brug for sparring og er klar til at arbejde seriøst med emnet?
De tre Go International workshops byder på konkret feedback på dit arbejde, idéer til at optimere det, vejledning til din strategi, og gode råd og tips fra erfarne producenter, med afsæt i UPgrade. Du går hjem med konkret viden, så dit internationale arbejde bliver lettere samt en plan, der er klar til at blive implementeret.

Læs mere og tilmeld dig her:
5. marts:
Workshop I: Strategi, brand og salgsmateriale (tilmelding d. 26. feb.)

26. marts:
Workshop II: Kend dit marked, dit netværk og dine muligheder

23. april:
Workshop III: Ready for touring & post production


28. – 29. marts 2019

Modul 4: CREATIVE PRODUCERS

To-dages efteruddannelse i projektstyring og ansvarlighed

Scenekunstneriske produktioner skal finde nye veje til finansiering.
Det kræver særlig bevidsthed om projektledelse og etableringen af bæredygtige forretningsmodeller. På MODUL 4: PROJEKTSTYRING OG ANSVARLIGHED arbejder vi med strategisk projektledelse på tværs af fag og sektorer, herunder forretningsmodeller og fundraising samt aftaler og kontrakter.
Tilmeld dig senest d. 18 februar. Læs mere+

Creative Producers er en efteruddannelse på 5 moduler, der henvender sig til producenter og selvproducerende kunstnere, der ønsker at udvikle producentfunktionen. Modulerne udbydes i samarbejde med Den Danske Scenekunstskoles Efter- og videreuddannelser.


Nye UPgrade ressourcer:
DET GODE KOMMUNALE SAMARBEJDE

“Samarbejdet har krævet åbenhed og ærlighed hele vejen igennem.”

I sidste uge lancerede vi nye UPgrade ressourcer om kommunale, scenekunstneriske samarbejder. Den nye ressourcebank indeholder viden og best-practise cases fra forskellige kommunale samarbejder, fortalt af kompagnier, uafhængige scenekunstnere og etablerede kunstneriske institutioner.

I videoen kan du høre Teater Fluks i selskab med Thomas Chemnitz, pressechef i Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune, tale om hvad et vellykket kommunalt samarbejde kræver.

Se alle UPgrade ressourcer om kommunale samarbejder.

Venlig Hilsen
Udviklingsplatformen for Scenekunst