Nyt Open Call: TID I RUM – med lys og lyd

Få plads, god tid og professionel bistand til at eksperimentere og gå i dybden med lyssætning eller/og lyd til din produktion. Ansøg om et kunstnerisk udviklingsforløb af 2 ugers varighed i maj eller juni 2022 på en prosceniumscene med den tekniske bistand, som netop du/I har brug for.

Mange danske scenekunstproduktioner er kendetegnet ved et meget gennemarbejdet visuelt og auditivt udtryk. Men for det frie felt kan det være svært at få tid til at gå i dybden med at integrere og udvikle det tekniske niveau på en produktion, da adgang til scene og teknik under den kunstneriske udviklingsproces er begrænset og dyrt.

Udviklingsplatformen udbyder derfor to kunstneriske udviklingsforløb af to ugers varighed på Folketeatrets lille turnéscene på Hvidkildevej 64. Forløbene er inkl. teknisk bistand, der giver det professionelle frie scenekunstfelt tid i rum til at undersøge og afprøve lys, lyd eller andre tekniske virkemidler i den kunstneriske udviklingsproces.

Du/I skal selv selv stå for det kunstneriske design af lyd og lys, men Udviklingsplatformen tilbyder teknisk bistand efter behov i op til 40 timer fordelt efter aftale over de to uger, inden for en aftalt økonomisk ramme.
Du skal desuden selv komme med eget udstyr, men kan supplere med udstyr fra UP’s tekniske udlånsbank. Derudover for du stillet Lille Scene på Folketeatret på Hvidkildevej 64 gratis til rådighed i tidsrummet kl. 09.00 – 22.00 mandag til søndag i to uger.

Blandt ansøgerne prioriteres der et højt fagligt niveau for den kunstneriske udviklingspraksis, som til gengæld kan sprede sig bredt inden for genrer, faglighed, form og formål.

Der udbydes to forløb af to ugers varighed: 
Første forløb: Uge 20 & 21 (16. – 29. maj 2022)
Andet forløb: Uge 22 & 23  (30. maj – 5. juni 2022)


Ansøgningsfristen var mandag d. 28. marts 2022.


Læs mere her