Ansatte og bestyrelse

 • Mikkel Harder
  Leder
  + 45 31 53 99 19
  mikkel(a)udviklingsplatformen.dk

  Mikkel Harder er uddannet instruktør og skuespiller fra skoler i Paris og fra The London Academy of Music and Dramatic art – LAMDA. I 1993 debuterede han som teaterinstruktør i København, hvor han året efter var medstifter af Teatret Kaleidoskop.  Han har siden både skrevet og instrueret teater for bl.a. Kaleidoskop, Café Teatret, Teater Grob, Kanonhallen, Det Kongelige Teater og Radiodrama. Han har været chef for Radiodrama på DR, skuespilchef på Det Kongelige Teater, direktør for De Københavnske Filmfestivaler, national chef for Center for Kultur og Udvikling og direktør for Nordens Hus i Reykjavík i Island. Han har desuden siddet i, og været formand for, flere bestyrelser og udvalg inden for kulturlivet.

   

 • Camilla Gürtler – På barsel
  Producent
  +45 31 50 67 72
  camilla(a)udviklingsplatformen.dk

  Camilla er uddannet teaterinstruktør fra Drama Centre London og startede teaterkompagniet ’Cut the Cord Theatre’, som de sidste par år har sat Nordisk dramatik og internationale udvekslinger i fokus i London med blandt andet New Nordics Festival og New Nordic Voices. Camilla har desuden arbejdet som fundraiser og er en ISPA Global Fellow 2022. Som festival direktør for New Nordics Festival har hun produceret og faciliteret kunstneriske udvekslinger mellem de nordiske lande og UK, og har samarbejdet med en lang række ambassader, kulturinstitutioner og internationale kunstnere.

 • Liva Lopez
  Producent
  +45 53 50 91 25
  liva(a)udviklingsplatformen.dk

  Liva er uddannet cand. mag. i kunsthistorie med bachelortilvalg i dansevidenskab. Hun har arbejdet som projektkoordinator og produktionsleder i Dansekapellet, og har derudover en baggrund som freelance danser og selvproducerende koreograf i performancefeltet, bl.a. som en del af Neugeboren Opera Group.

 • Sara Elisabeth Nedergaard
  Kommunikationsansvarlig
  sara(a)udviklingsplatformen.dk

  Sara Elisabeth Nedergaard er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i Odense. Bag sig har hun flere års erfaring som journalist for bl.a. magasinet GAFFA og som redaktør på Ekstra Bladets nichemedier. Sara har desuden arbejdet som projektleder på Politiken Live og senest som chefredaktør på musik-streaming tjenesten Moodagent.

 • Signe Toudal Nielsen
  Studentermedhjælper til kommunikation
  signe(a)udviklingsplatformen.dk

  Signe er undervejs i sin bachelor i Medievidenskab med sidefag i Biologi ved Syddansk Universitet. Hun har tidligere hjulpet til som journalist og SoMe-kreatør på bl.a. aftenskolen AOF Center Odense og ved bymediet MitOdense. Signe har desuden haft en del frivilligt arbejde ved forskellige organisationer og sidder som bestyrelsesmedlem i KFUM & KFUK i Odense.

Bestyrelse

Michael Thouber  / Forperson

Michael Thouber er direktør for Kunsthal Charlottenborg og uddannet cand.mag. Han er tidligere kanalchef for DR2, kulturredaktør i DR og rådgiver hos e-Types. Derudover grundlægger af Udstillingsstedet 1%, et udstillingssted for international samtidskunst, der udgav Kunstmagasinet 1%. Michael Thouber er dobbelt guldvinder ved Creative Circle Award, han har været nomineret til årets Københavner og modtog tidligere på året hovedprisen ved Artbeat prisen.

Tina Tarpgaard / næstforperson

Tina Tarpgaard er koreograf og kunstnerisk leder for kompagniet Recoil Performance Group, som hun stiftede tilbage i 2005. Tina er uddannet danser ved Ballet Rambert school i London og ved Rudra Bèjart i Lausanne, Schweiz. Hun er for nuværende i gang med en Masters i Public Governance på Copenhagen Business School. Hendes koreografiske værker, som ofte er tværæstetiske værker i samarbejde med bl.a. visuelle kunstnere og bio-artists, har vundet adskillige priser både nationalt og internationalt bl.a. Årets Reumert for årets bedste danseforestilling. Fra 2018-2021 var hun medlem af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst. Hun sidder desuden i forskellige bestyrelser bl.a. Neel Resling Halpern Foundation og Mo.Mak.

Astrid Haug

Astrid Haug har over 15 års erfaring med sociale medier, digital transformation og politisk kommunikation. Siden 2013 har hun gennem virksomheden, Astrid Haug Bureau, rådgivet større virksomheder, kulturinstitutioner, medier, fonde, kommuner, ministerier, medlemsorganisationer og startups om sociale medier og digital transformation. Gennem sin karriere har Astrid Haug haft fokus på, hvordan digitalisering og sociale medier kan anvendes til at understøtte forretningens overordnede mål og skabe en positiv samfundsforandring. Astrid Haug sidder desuden i flere bestyrelser herunder; SKI Group, Re-Zip, Veras Vintage, Unicef Danmark, Symbion A/S og Nørrebro Teater, samt i advisory boards for bl.a. Chainge, Goodwings og BSc Digital Management på CBS. Astrid Haug er desuden forfatter til en række bøger, senest “UNMUTE dit digitale lederskab”.

Per Kap Bech Jensen

Per Kap Bech Jensen er født 1981 i Seoul og uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet i 2010. Han er teaterleder for Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret siden 2021 (før det administrator samme sted siden 2014). Han har igennem forskellige projekter arbejdet nærgående med, hvordan kunst og kulturer kan være en transformerende kraft for fælleskaber igennem EU programmer og meget lokalt via Landsbylaboratoriet (2015) med hvad er landsbyens DNA er. I 2010 opbyggede han den selvejende kulturinstitution DSI Swinging Europe (2010-2014, der arbejdede med unge jazz talenter fra hele EU og European Broadcasting Union. Desuden sidder han i forskellige bestyrelser bl.a. Dansk Talent Akademi og græsrodsforeningen Kulturdivisionen.