Ansatte og bestyrelse

 • Mikkel Harder
  Leder
  + 45 3153 9919
  mikkel(a)udviklingsplatformen.dk

  Mikkel Harder er uddannet instruktør og skuespiller fra skoler i Paris og fra The London Academy of Music and Dramatic art – LAMDA. I 1993 debuterede han som teaterinstruktør i København, hvor han året efter var medstifter af Teatret Kaleidoskop.  Han har siden både skrevet og instrueret teater for bl.a. Kaleidoskop, Café Teatret, Teater Grob, Kanonhallen, Det Kongelige Teater og Radiodrama. Han har været chef for Radiodrama på DR, skuespilchef på Det Kongelige Teater, direktør for De Københavnske Filmfestivaler, national chef for Center for Kultur og Udvikling og direktør for Nordens Hus i Reykjavík i Island. Han har desuden siddet i, og været formand for, flere bestyrelser og udvalg inden for kulturlivet.

   

 • Aline Storm
  Souschef og producent
  +45 2991 0434
  aline(a)udviklingsplatformen.dk

  Aline er uddannet cand.mag. i Engelsk og Dansens Æstetik & Historie i 2001, og har gennem mere end 10 år arbejdet som producent i scenekunstmiljøet, særligt kompagniet Kitt Johnson X-act. Tidligere har Aline desuden fungeret som redaktør, skribent og anmelder på bl.a. Teater1 og Børsen.

 • Camilla Gürtler
  Producent
  +45 31 50 67 72
  camilla(a)udviklingsplatformen.dk

  Camilla er uddannet teaterinstruktør fra Drama Centre London og startede teaterkompagniet ’Cut the Cord Theatre’, som de sidste par år har sat Nordisk dramatik og internationale udvekslinger i fokus i London med blandt andet New Nordics Festival og New Nordic Voices. Camilla har desuden arbejdet som fundraiser og er en ISPA Global Fellow 2022. Som festival direktør for New Nordics Festival har hun produceret og faciliteret kunstneriske udvekslinger mellem de nordiske lande og UK, og har samarbejdet med en lang række ambassader, kulturinstitutioner og internationale kunstnere.

 • Katrine Damkjær
  Kommunikationschef
  +45 2347 0906
  katrine(a)udviklingsplatformen.dk

  Katrine er uddannet Cand.it fra IT-Universitetet i 2010, og har siden 2011 arbejdet med digital kommunikation og sociale medier bl.a. på LOUISIANA Museum of Modern Art. Katrine har desuden igennem 3 år været kommunikationsansvarlig for teaterfestivalen CPH STAGE fra 2015-2018, og var i 2017 med til at skyde Iscene.dk igang som PR og Kommunikationskonsulent.

 • Gitte Schüler
  Administrativ medarbejder og eventkoordinator
  +45 5350 9125
  admin@udviklingsplatformen.dk

  Gitte er uddannet fra Handelshøjskolen i København (nu CBS), hvor hun har læst sprog (engelsk og fransk) og kommunikation. Gitte har tidligere været ansat 10 år på fertilitetsklinik og har før det arbejdet 15 år i medie- og reklamebranchen.

Bestyrelse

Michael Thouber  / Formand

Michael Thouber er direktør for Kunsthal Charlottenborg og uddannet cand.mag. Han er tidligere kanalchef for DR2, kulturredaktør i DR og rådgiver hos e-Types. Derudover grundlægger af Udstillingsstedet 1%, et udstillingssted for international samtidskunst, der udgav Kunstmagasinet 1%. Michael Thouber er dobbelt guldvinder ved Creative Circle Award, han har været nomineret til årets Københavner og modtog tidligere på året hovedprisen ved Artbeat prisen.

Marie Breyen / Næstformand

Marie Breyen er CEO/Executive Producer, founder af ’even Production Aps’, et film & Tv produktionsselskab, der blev etableret i 2016. Marie har tidligere været chef for DR Event fra 2006-2016 og før det arbejdet 17 år på Nordisk Film. ’even Production Aps’ arbejder i dag bl.a. med at producere dokumentarfilm, og Marie er også en af de bærende kræfter bag et nationalt Videnskabsår i 2022 https://videnskabsaar.dk/,  samt en naturvidenskabelig julekalender “Kometernes Jul”, som udkommer til december 2021 på TV2 og en række andre platforme.

Susanne Hammer-Jacobsen

Susanne Hammer-Jacobsen er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1996. Hun har gennem en årrække arbejdet i forsikringsbranchen med en bred vifte af forskellige opgaver, de senere år med fokus på strategiudvikling og -implementering, forretningsudvikling, intern og ekstern kommunikation, afvikling af workshops og store events m.v.

Per Kap Bech Jensen

Per Kap Bech Jensen er født 1981 i Seoul og uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet i 2010. Han er teaterleder for Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret siden 2021 (før det administrator samme sted siden 2014). Han har igennem forskellige projekter arbejdet nærgående med, hvordan kunst og kulturer kan være en transformerende kraft for fælleskaber igennem EU programmer og meget lokalt via Landsbylaboratoriet (2015) med hvad er landsbyens DNA er.

I 2010 opbyggede han den selvejende kulturinstitution DSI Swinging Europe (2010-2014, der arbejdede med unge jazz talenter fra hele EU og European Broadcasting Union. Desuden sidder han i forskellige bestyrelser bl.a. Dansk Talent Akademi og græsrodsforeningen Kulturdivisionen.

Tina Tarpgaard

Tina Tarpgaard er koreograf og kunstnerisk leder for kompagniet Recoil Performance Group, som hun stiftede tilbage i 2005. Tina er uddannet danser ved Ballet Rambert school i London og ved Rudra Bèjart i Lausanne, Schweiz. Hun er for nuværende i gang med en Masters i Public Governance på Copenhagen Business School. Hendes koreografiske værker, som ofte er tværæstetiske værker i samarbejde med bl.a. visuelle kunstnere og bio-artists, har vundet adskillige priser både nationalt og internationalt bl.a. Årets Reumert for årets bedste danseforestilling. Fra 2018-2021 var hun medlem af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst. Hun sidder desuden i forskellige bestyrelser bl.a. Neel Resling Halpern Foundation og Mo.Mak.