Ansatte og bestyrelse

 • Mikkel Harder
  Leder
  + 45 3153 9919
  mikkel(a)udviklingsplatformen.dk

  Mikkel Harder er uddannet instruktør og skuespiller fra skoler i Paris og fra The London Academy of Music and Dramatic art – LAMDA. I 1993 debuterede han som teaterinstruktør i København, hvor han året efter var medstifter af Teatret Kaleidoskop.  Han har siden både skrevet og instrueret teater for bl.a. Kaleidoskop, Café Teatret, Teater Grob, Kanonhallen, Det Kongelige Teater og Radiodrama. Han har været chef for Radiodrama på DR, skuespilchef på Det Kongelige Teater, direktør for De Københavnske Filmfestivaler, national chef for Center for Kultur og Udvikling og direktør for Nordens Hus i Reykjavík i Island. Han har desuden siddet i, og været formand for, flere bestyrelser og udvalg inden for kulturlivet.

   

 • Aline Storm
  Souschef og producent
  +45 2991 0434
  aline(a)udviklingsplatformen.dk

  Aline er uddannet cand.mag. i Engelsk og Dansens Æstetik & Historie i 2001, og har gennem mere end 10 år arbejdet som producent i scenekunstmiljøet, særligt kompagniet Kitt Johnson X-act. Tidligere har Aline desuden fungeret som redaktør, skribent og anmelder på bl.a. Teater1 og Børsen.

 • Katrine Damkjær
  Kommunikationschef
  +45 2347 0906
  katrine(a)udviklingsplatformen.dk

  Katrine er uddannet Cand.it fra IT-Universitetet i 2010, og har siden 2011 arbejdet med digital kommunikation og sociale medier bl.a. på LOUISIANA Museum of Modern Art. Katrine har desuden igennem 3 år været kommunikationsansvarlig for teaterfestivalen CPH STAGE fra 2015-2018, og var i 2017 med til at skyde Iscene.dk igang som PR og Kommunikationskonsulent.

 • Gitte Schüler
  Administrativ medarbejder og eventkoordinator
  +45 3120 1603
  admin@udviklingsplatformen.dk

  Gitte er uddannet fra Handelshøjskolen i København (nu CBS), hvor hun har læst sprog (engelsk og fransk) og kommunikation. Gitte har tidligere været ansat 10 år på fertilitetsklinik og har før det arbejdet 15 år i medie- og reklamebranchen.

 • Lene Struck-Madsen
  Projektleder / Applaus
  +45 2088 7058
  lene(a)applaus.nu

  Lene har en kandidat i Dramaturgi fra Aarhus Universitet i 2011 og har siden 2010 arbejdet med publikumsudvikling. Tidligere har hun været ansat som kommunikationschef for BaggårdTeatret, hvor hun har udviklet nye digitale kommunikationsformater og produktionsformer.

 • Emilie Clausen
  Administrativ kommunikationsmedarbejder
  +45 3125 3710
  applaus@applaus.nu

  Emilie har en bachelor i Kommunikation og Digitale medier fra Aalborg Universitet og en kandidat i Kulturformidling fra Københavns Universitet i 2021. Tidligere har hun været ansat som studentermedhjælper i FOAs medie- og presseafdeling.

Bestyrelse

Michael Thouber  / Formand

Michael Thouber er direktør for Kunsthal Charlottenborg og uddannet cand.mag. Han er tidligere kanalchef for DR2, kulturredaktør i DR og rådgiver hos e-Types. Derudover grundlægger af Udstillingsstedet 1%, et udstillingssted for international samtidskunst, der udgav Kunstmagasinet 1%. Michael Thouber er dobbelt guldvinder ved Creative Circle Award, han har været nomineret til årets Københavner og modtog tidligere på året hovedprisen ved Artbeat prisen.

Marie Breyen / Næstformand

Marie Breyen er CEO/Executive Producer, founder af ’even Production Aps’, et film & Tv produktionsselskab, der blev etableret i 2016. Marie har tidligere været chef for DR Event fra 2006-2016 og før det arbejdet 17 år på Nordisk Film. ’even Production Aps’ arbejder i dag bl.a. med at producere dokumentarfilm, og Marie er også en af de bærende kræfter bag et nationalt Videnskabsår i 2022 https://videnskabsaar.dk/,  samt en naturvidenskabelig julekalender “Kometernes Jul”, som udkommer til december 2021 på TV2 og en række andre platforme.

Gitta Malling

Gitta Malling er teaterleder og kunstnerisk leder af Limfjordsteatret og har mange poster i bestyrelser og udvalg. Bl.a. forhv. formand for Teatrenes Interesseorganisation, TIO (2011-2016) og siden 2016 formand for TIOs Åben Skole-udvalg. Hun er næstformand i Teatercentrums bestyrelse og medlem af Det Københavnske Teatersamarbejde. Derudover instruerer hun selv mange af Limfjordsteatrets forestillinger og er pt. ved at bygge nyt teaterhus på Mors.

Susanne Hammer-Jacobsen

Susanne Hammer-Jacobsen er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1996. Hun har gennem en årrække arbejdet i forsikringsbranchen med en bred vifte af forskellige opgaver, de senere år med fokus på strategiudvikling og -implementering, forretningsudvikling, intern og ekstern kommunikation, afvikling af workshops og store events m.v.

Snorre Elvin

Snorre Elvin er danser og koreograf fra dansekollektivet Danseatelier. Han tog afgang som danser fra Den Danske Scenekunstskole i 2015 og er pt. studerende på kandidatuddannelsen i koreografi på samme skole. Snorre har bl.a. arbejdet med den internationale research gruppe ‘dance for plants’, samt organiseret og kurateret en lang række af performanceevents sammen med Danseatelier.