Formål og strategi

Udviklingsplatformens formål er at udvikle og opkvalificere den frie scenekunst i hele Danmark. Den frie scenekunst definerer vi som frie scenekunstgrupper, projektstøttede teatre og mindre etablerede teatre.

Vi tror udvikling bedst sker gennem vidensdeling og samarbejder på tværs af scenekunstgrupper, teatre, institutioner og sektorer og på tværs af byer og landegrænser. Derfor er vi året rundt afsender på en lang række seminarer, workshops og netværksmøder over hele landet. Se vores aktiviteter her.

Desuden tilbyder vi karriereudvikling gennem vores mentorprogram og strategisk sparring via vores rådgivningstjeneste.

Det kan være lige netop den erfaring eller viden, du sidder med, som er nøglen til succes for andre. Vi faciliterer vidensdeling gennem flere forskellige formater og platforme. Det kan være peer to peer learning, erfaringsudveksling, digitale platforme eller en berigende samtale til et netværksmøde. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at omforme erfaringer til anvendelig viden og italesætte den tavse viden. At fritlægge netværk og skabe nye forbindelser på tværs. Best practice cases finder man ofte internationalt. Vi trækker derfor internationale oplægsholdere og mentorer til Danmark og er tilstede i internationale netværk.

Du kan møde os i vores åbne kontorfællesskab i København. Kom forbi, drik en kop kaffe og brug vores store lounge og mødelokaler. Se hvem, som har kontor i vores kontorfællesskab.

Hvis du har en god idé eller gerne vil samarbejde med os, så skriv til os.

Læs mere om vores målsætninger og handlingsplan i
Udviklingsplatformens Strategi 2016-20 og i vores vedtægter.

Støttegivere

Udviklingsplatformen er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst og Bikubenfonden. Begge støttegivere har afsat 6.000.000 kr. til en foreløbig 4-årig projektperiode. Med en samlet bevilling på 12.000.000 kr. modtager Udviklingsplatformen således 3.000.000 kr. om året i støtte til og med maj 2020.

Rammeaftale – Udviklingsplatformen for Scenekunst

Årsrapport for 2018 – Udviklingsplatformen for Scenekunst

Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2018

Årsrapport 2017/ Del 1 – Udviklingsplatformen for Scenekunst

Årsrapport 2017/ Del 2 – Udviklingsplatformen for Scenekunst

Revisionsprotokollat for Årsregnskabet 2017

Årsrapport 2016 – Udviklingsplatformen for Scenekunst