Persondatapolitik

EJEROPLYSNINGER

Dette website udbydes af

Udviklingsplatformen for Scenekunst

Otto Busses Vej 5A, Byg. 048

2450 København SV

E-mail: admin@udviklingsplatformen.dk


DATAANSVARLIG

Udviklingsplatformen for Scenekunst

Otto Busses Vej 5A, Byg. 048

2450 København SV

CVR-nr: 37519944

E-mail: admin@udviklingsplatformen.dk

PERSONOPLYSNINGER

Sådan behandler vi dine personoplysninger

Denne oplysningstekst beskriver, hvordan dine personoplysninger indsamles og behandles af Udviklingsplatformen for Scenekunst som dataansvarlig i forbindelse med vores kommunikation og tjenester. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og vores forskellige aktiviteter eller sender ansøgninger.

Formålet med behandlingen af personoplysninger

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og sende dig nyheder om events, branchefaglige nyheder, videndelingsværktøjer m.m. som kan være relevante for dig.  Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvilke personoplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, stillingsbetegnelse og tilknytning. Vi registrerer også historik om, hvad du tilmelder dig og hvornår.

Videregivelse

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter uden for Udviklingsplatformen for Scenekunst, medmindre du har samtykket til en sådan videregivelse, eller det følger af lov- eller myndighedskrav. Videregivelse vil tillige kunne ske i forbindelse med fusion/sammenlægning.

Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at oplysningerne bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på: admin@udviklingsplatformen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.