Producers’ Platform #9 X DYNAMO Cirkus Festival

Kom med til heldagsseminaret Producers’ Platform #9, som i år er skabt i samarbejde med DYNAMO Cirkus Festival. Seminaret vil handle om strategier til at balancere en bæredygtig cirkuskarriere og stiller spørgsmål ved, hvordan kommercielle interesser og kunsten spiller sammen.   

Program for Producers’ Platform #9 X DYNAMO Cirkus Festival: 

10.00 – 12.00: Paneldebat: Strategier til at navigere i din cirkuskarriere

Til dette panel dykker vi ned i nogle af de mere udtalte problematikker ved en cirkuskarriere. Vi diskuterer måder og metoder til at balancere alle sider af det professionelle liv.

Med for få ressourcer og manglende infrastruktur i den danske samtidscirkusbranche, finder kunstnere og kompagnier måder at trives på og skabe kunst.

Udviklingsplatformen for Scenekunst inviterer kunstnere og producenter med en alsidig karriere ind for at dele egne erfaringer med tips og tricks til, hvordan man succesfuldt navigerer rundt i en intens del af scenekunstbranchen med fokus på at skabe mere bæredygtige arbejdsmodeller.

Denne session er åben for alle, der arbejder i eller har interesse for kultursektoren. Vi anerkender sammenhængen mellem kreativt og kulturelt arbejde, og vi inviterer til dialog på tværs af kunstformer og faglige baggrunde.

Oplægsholdere: TBA

12.30 – 14.30: Kompromisløs skabertrang: Hvordan skaber vi samspil mellem kunst og kommercielle interessenter?

Hvordan kan cirkusartister og andre kreative inden for scenekunst få en fod indenfor i kommercielle industrier, såsom mode- og reklamebranchen og hos sommerfestivalerne – samtidig med at de bevarer deres unikke kunstneriske udtryk?

Hvad er arbejds- og forventningsdynamikken i de professionelle relationer, og hvordan kan kunstnere på alle karriereniveauer navigere i det?

I denne session skaber vi et mødested for kunstnere, skabere og producenter i samspil med fagfolk inden for områder, der blander kunstnerisk arbejde med kommercielle interesser.

Oplægsholdere: TBA

Om Producers’ Platform #9 X DYNAMO Cirkus Festival 

Dato: fredag den 16. juni 2023

Tid: 10.00 – 14.20

Adresse: Flow, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C. Flow er desværre ikke tilgængelig med kørestol.

Tilmeldingsfrist: 15. maj 2023

Ved afbud: Der er deadline for afbud den 1. juni 2023. Ved udeblivelse uden afbud opkræver DYNAMO et no show fee på 250 DKK/35 EUR.

Seminaret bliver holdt på engelsk.

DYNAMO Cirkus Festival:

Producers’ Platform #9 er en del af DYNAMO Cirkus Festival og deres branchedel, Cirkus Seminars. Du kan læse hele programmet for festivalen her. Vi opfordrer alle til at deltage på festivalen alle dage.

Transport til festivalen:

Som del af den grønne omstilling vil vi opfordre alle deltagere til at tage toget. Festivalen er placeret 10 minutters gang fra Odense Banegård Center. Man kan med fordel holde øje hos DSB, som typisk frigiver billige Orange-billetter to måneder før afrejse, altså i dette tilfælde omkring den 16. april 2023.

Om Producers’ Platform

Er du scenekunstproducent eller selvproducerende kunstner? Så er Producers’ Platform en unik mulighed for at skærpe og udvikle din praksis som kreativ producent.

Med de genkommende Producers’ Platforms ønsker vi at give danske producenter adgang til nødvendige redskaber, strategier og indsigter, for at udvikle og højne producentniveauet indenfor det frie felt i Danmark.  

Producers’ Platforms heldagsseminarer er målrettet producenter og selvproducerende scenekunstnere. Formatet giver plads til fordybelse, inspiration og vidensdeling på tværs.

Fokus er producentfaglige tematikker som co-produktion, den kreative producents lederskab og entreprenørskab i scenekunstbranchen. Vi tilbyder én Producers’ Platform om året.

Læs mere om Producers’ Platform