Udviklingsplatformen
for Scenekunst
 
 

Rådgivningsforløb 2023 er i gang

Der er endnu engang udvalgt og matchet nye par i rådgivningsforløbet hos UP. Se her, hvem der er matchet i 2023. 

Hvordan udvikler man en international og bæredygtig turnévirksomhed? Hvordan finder man kernen af den gode fortælling? Hvordan identificerer man samarbejder og co-produktioner i Danmark?

Det er bare nogle af tematikkerne og spørgsmålene, der er blevet rejst i de nye rådgivningsforløb, som netop er skudt i gang. I et bredt felt af ansøgere har UP nemlig endnu engang udvalgt og matchet en række scenekunstnere med rådgivere. Sammen skal de gennem et rådgivningsforløb arbejde med forskellige tematikker af strategisk karakter.

Nye par og nye tematikker

Alle ansøgerne har kontaktet UP med henblik på at få hjælp til at løse eller arbejde med nogle konkrete problematikker gennem et rådgivningsforløb. Og de er derfor blevet matchet med erfarne rådgivere, der kan hjælpe med netop deres problematikker. Mød de nye par herunder, og læs mere om deres forskellige tematikker. Alle temaer har strategisk karakter og er det, som rådgivningsforløbene kommer til at have fokus på.

Kommunikation, formidling og branding

Katrina Bugaj

Rådgiver: Karen Toftegaard

Fokus: Branding og marketingstrategier i Danmark

Katrina Bugaj er performance maker, iscenesætter og kunstnerisk leder ved Out of Balanz. Hun er matchet med rådgiveren Karen Toftegaard, som til dagligt leder Karen Toftegaard Aps, der hjælper virksomheder og personer med at blive synlige gennem gode kommunikationsstrategier. Karen Toftegaard har desuden stor erfaring indenfor undervisning og iværksætteri, ligesom hun også er næstforperson i bestyrelsen hos Dansk Danseteater. Sammen skal parret arbejde med kommunikationsstrategier og branding.

sART Danseteater

Rådgiver: Svante Lindeburg

Fokus: Kernen af den gode fortælling om sART Danseteater

Sofie Christiansen og Anneline Köhler Juul er henholdsvis koreograf og producent ved sART Danseteater. De er matchet med rådgiver Svante Lindeburg, der til daglig er direktør ved ADBC, som beskæftiger sig med events, kampagner, rådgivning og udgivelser. Sammen skal de arbejde med kernen af den gode fortælling om sART Danseteater.

Turné og Internationalisering

Olga Regitze Dyrløv Høegh

Rådgiver: Louise Beck

Fokus: Udvikling af international og bæredygtig turnevirksomhed

Olga Regitze Dyrløv Høegh er selvproducerende scenograf og er matchet med rådgiver Louise Beck, der er stifter og kunstnerisk leder ved OPE-N og OPERANORD. Sammen skal parret arbejde med udvikling af international og bæredygtig turnévirksomhed.

Samarbejder og Co-produktioner

Minni Katina Mertens

Rådgiver: Stine Bille Olander

Fokus: Identificering af samarbejdspartnere og co-produktioner i Danmark

Minni Katina Mertens er skuespiller, producer, projektleder og dramaturg og er matchet med rådgiveren Stine Bille Olander. Stine er kommunikationsansvarlig, dramaturg og fundraiser ved Teatret ved Sorte Hest. Sammen skal de gennem rådgivningsforløbet arbejde med identificering af samarbejdspartnere og co-produktioner i Danmark.

Finansiering og bæredygtighed

Rebekah Caputo

Rådgiver: Thorkild Andreasen

Fokus: Strategi for kommunale samarbejder og finansieringsmuligheder

Rebekah Caputo er kunstnerisk leder ved Teater Animisme og er matchet med rådgiveren Thorkild Andersen. Thorkild Andersen er administrations- og sponsorchef ved Aarhus Symfoniorkester, og skal rådgive Rebekah Caputo indenfor strategier for kommunale samarbejder og finansieringsmuligheder.

Julie Schmidt Andreasen

Rådgiver: Ann-Jette Caron

Fokus: Rådgivning ift. ansøgninger og fondsmidler i forbindelse med dansk/fransk produktion

Julie Schmidt Andreasen er koreograf og danser ved Earthlings. Hun er matchet med rådgiver Ann-Jette Caron, der til dagligt er kreativ producent, oversætter og kommunikator. Sammen skal parret under rådgivningsforløbet arbejde med ansøgninger og fondsmidler i forbindelse med dansk/fransk produktion.

Andet fokus

Christian From

Rådgiver: Peter Gran Boesen

Fokus: Strategi og udvikling i regionalt perspektiv

Christian From er turné- og prøveleder ved Holstebro Teater. Han er matchet med rådgiver Peter Gran Boesen, der er partner og konsulent i Urban Goods, som er et kreativt og uafhængigt konsulentbureau. Sammen skal de arbejde med strategi og udvikling i regionalt perspektiv.