Tidligere KSelekt forestillinger

Photo credit: Kasper Nybo

LOVEU2ND
af Gunilla Lind Danseteater
26. – 28. November

LOVEU2ND er et sanseligt rum for refleksion over et hyperaktuelt emne – virtuelle identiteters subtile indtrængen i vores fysiske verden. Hvad sker der, når vi spejler os i computeranimerede identiteter, der ligner os og mimer os?


Photo credit: Christoffer Brekne

THIS IS NOT SWAN LAKE
af Granhøj Dans
13. – 22. November

En smuk og rørende danseforestilling med uddrag af Tjajkovskijs kendte musik til Svanesøen – men nu med pingviner i stedet for svaner. Granhøj Dans er et internationalt anderkendt kompagni med base i Aarhus. Kompagniet ledes af koreograf Palle Granhøj og har høstet flere priser i ind- og udland, bl.a. fire af de prestigetunge Reumert Priser. Læs mere her.


Photo credit: Morten Arnfred

UMWELT
af Julie Rasmussen
9. – 11. November

UMWELT er en sanselig, koreografisk forestilling, hvor du kan zoome ind, lytte og undersøge din egen fantasi. I denne intime danseforestilling kommer du helt tæt på danserne og bliver forført af den absurde krop. UMWELT er Julie Rasmussens første helaftensforestilling. Læs mere her


Photo credit: Emilia Therese

Vox Humana
af Ylva Kihlberg
4.-11. oktober 2020

En kunstnerisk grænseoverskridende nyfortolkning af en Francis Poulencs opera, der med ny musik og moderne dans giver dybde til en fortælling om en kvindes kamp efter et smertefuldt brud. Læs mere her.


Photo credit: Camilla Fredin

Mørke og Natur
af Naja Lee Jensen
23.-26. September 2020

Den interdisciplinære og interaktive performance, ’Mørke og Natur’ af Naja Lee Jensen, som undersøger forholdet mellem mørket, naturen, mennesket og kunsten. Læs mere her.


Photo credit: Peter Ravnsborg

PRIMUS
af Svalholm Dans
15.-19. September 2020

Danseforestillingen ’PRIMUS’ af Svalholm Dans, hvor lysdesign, videoværker og performance smelter sammen og sætter begrebet ”skabelse” under lup. Læs mere her