Udlånsbank

Nederst på siden kan du se hvilket teknisk udstyr Udlånsbanken råder over.
Udlån via Udlånsbanken foregår på samme måde som når teatrene låner udstyr af hinanden. Det er gratis at låne udstyret. Som låner skal du selv hente udstyret i vores sluse på Udviklingsplatformen, hvor det er stillet frem til dig på forhånd – samt levere det tilbage i samme stand som da du lånte det.

Du skal udfylde og indsende din låneanmodning via denne formular. Du kan se det tilgængelige udstyr nedenfor:

UDLÅNSFORMULAR

Når vi har modtaget din ansøgning, gennemgår vi den, og vurderer om du opfylder Udlånsbankens regelsæt. Læs Udlånsbankens regelsæt og vejledning. Du hører fra os ca. inden for en uge.

Bemærk; vi udlåner kun til teknisk kyndige fagpersoner. Hvis følgende er volapyk, så skal du hyre en tekniker, der kan hjælpe dig med at låne de rigtige ting (og dit projekt): “Der er CEE 16/1 på PAR lamperne. Du skal bruge en LK jord eller Schuko han til CEE hun hvis du ikke har CEE kabler”.

Vær også opmærksom på, at Udlånsbanken drives af frivillige og på ingen måde er et udlejningsfirma. Det betyder, at der ikke er samme service og support som ved udstyr lejet fra et udlejningsfirma. Der kan derfor gå op til 1 uge før vi besvarer din mail. Se liste over relevante teknik udlejningsfirmaer.

Tilgængeligt lydgear (lys+AV står længere nede)

Tilgængeligt lysgear (AV står længere nede)

Tilgængeligt AV gear