Udviklingsplatformen henter administrativ leder fra Sort/Hvid

Anne Dalby starter som administrativ leder hos Udviklingsplatformen for Scenekunst til januar.

Der har været en del udskiftning hos Udviklingsplatformen for Scenekunst, og senest er Anne Dalby blevet ansat som ny administrativ leder. Hun overtager stafetten fra Aline Storm og skal fra den 2. januar 2023 stå for at være hverdagens bindeled mellem økonomi, resurser, personale og organisering.

Kommer fra musikbranchen

Anne Dalby kommer fra Sort/Hvid, hvor hun siden slut 2021 har varetaget stillingen som administrativ chef. Anne har baggrund i musikbranchen, hvor hun gennem sit arbejde hos Art Music Denmark (genreorganisationen for klassisk musik, ny kompositionsmusik og lydkunst i Danmark) har rådgivet og samarbejdet med en bred skare fra det danske og internationale kunst- og kulturliv. Derigennem har hun været med til at understøtte realiseringen af netværk, seminarer, vidensforløb og kunstneriske aktiviteter. Anne er uddannet i Moderne Kunst- og kulturformidling ved Københavns Universitet. Hun har siden 2015 været med til at drive og udvikle lydplatformen The Lake, hvor hun nu er bestyrelsesforperson.

Begejstret leder

Leder Mikkel Harder er meget begejstret for det nye match mellem Udviklingsplatformen for Scenekunst og Anne Dalby som administrativ leder. Han udtaler:

“Udviklingsplatformen udvikler sig meget i denne tid. Og vi er helt på toppen over, at Anne Dalby fra januar bliver vores nye administrative leder. Med sig bringer hun mange års erfaring fra Art Music Denmark og senest fra Sort/Hvid, hvor hun det sidste år har været barselsvikar for deres administrative leder. Hun er både nysgerrig og vidende og har en smittende energi som gør, at hun helt naturligt kan blive den, der binder Udviklingsplatformens mange aktiviteter sammen og holder det store overblik, når det går stærkt. Vi ser meget frem til at få Anne med på holdet”.

Foto: Kasper Hjorth

Barselsvikar

Udover at føje Anne Dalby som administrativ leder til teamet, har Udviklingsplatformen også fået Liva Lopez med på holdet. Liva startede den 9. november og skal det næste års tid sidde som barselsvikarierende producent for Camilla Gürtler. Liva kommer fra en ansættelse hos Dansekapellet.

Se hele teamet bag Udviklingsplatformen her.