Ny kommunikationsansvarlig


Pr. 17. august 2022 tiltræder Sara Elisabeth Nedergaard som ny kommunikationsansvarlig for Udviklingsplatformen fra Scenekunst.


En erfaren journalist fra musik- og mediebranchen kommer fremover til at varetage Udviklingsplatformens kommunikation. Sara Elisabeth Nedergaard er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i Odense. Bag sig har hun flere års erfaring som journalist for bl.a. magasinet GAFFA og som redaktør på Ekstra Bladets nichemedier. Sara har desuden arbejdet som projektleder på Politiken Live og senest som chefredaktør på musik-streaming tjenesten Moodagent.

”Når Sara gør sin entré, sker der noget i rummet. Sara tog ansættelsesudvalget med storm og kommer med rigtig gode anbefalinger fra tidligere arbejdspladser. Vi er et lille, sammentømret team her på Udviklingsplatformen, hvor alle stort set er involveret i alt. Sara har den erfaring der skal til og kommunikations-knowhow til at drive og udvikle Udviklingsplatformens kommunikation. Vi glæder os til samarbejdet,” siger Mikkel Harder, leder af Udviklingsplatformen for Scenekunst.

Sara overtager roret fra Katrine Damkjær, som de sidste 5 år har haft ansvaret for Udviklingsplatformens kommunikation.