Udviklingsplatformen
for Scenekunst
 
 

Den gode ansøgning

Webinar #6. Den 25. april 2023 afholdt UP og Performing Arts Platform 6. webinar i rækken. Denne gang var det oplægsholderne Nana Senderovitz fra Sort/Hvid og Mette-Astrid Jessen fra Augustinus Fonde, der fortalte om Den gode ansøgning. Nedenfor findes webinaret i fuld længde.

Play

Webinarrækken er udarbejdet med udgangspunkt i temaer, som gavner både producenter og selvproducerende scenekunstnere og som desuden er temaer, der ofte bliver spurgt til. Webinarene er en slags crash courses, som giver en hurtig og basal indføring i udvalgte temaer. Webinarene omhandler:

Webinar #1: Kommunikation og brandidentet

Webinar #2: Strategisk og praktisk fundraising

Webinar #3: Økonomistyring

Webinar #4: Organisering med fokus på oprettelse af teaterforening

Webinar #5: Internationalt netværksarbejde

Webinar #6: Den gode ansøgning

Om webinar #6:

Hvordan skaber du en fokuseret ansøgning? Og hvordan udvælger du de rette fonde til dit projekt? Hvornår er det nødvendigt at “dræbe dine darlings”? Og hvordan laver du et realistisk budget? De spørgsmål vil vi sammen med Nana Senderovitz forsøge at besvare på Webinar #6 – den gode ansøgning.

Udover at få indblik i Nanas viden på området, vil seniorrådgiver for scenekunst i Augustinus Fonden, Mette-Astrid Jessen give sit indblik i, hvordan en god ansøgning ser ud på scenekunstområdet fra Augustinus fondens perspektiv.

Hvem er Nana Senderovitz?
Nana har en baggrund i performancekunsten, hvor hun i flere år har arbejdet med Sisters Hope og SIGNA. Hun har 10 års erfaring med realisering af ambitiøse kunstværker i både stor og mindre skala, nationalt såvel som internationalt. Nana er Cand.Soc. i Performance Design og socialvidenskab og sidder i dag som producent for musikdramatik hos Sort/Hvid.

Om Augustinus Fonden
Augustinus Fonden støtter scenekunst, der udfordrer mennesker gennem eksistentielle fortællinger, etiske spørgsmål og æstetiske udtryk i et live-format. Støtten ydes primært til professionelle aktiviteter inden for dans og musikdramatik.

Webinarets agenda:

  • Første del: Oplæg v. Nana Senderovitz / Ansøgerens perspektiv på den gode ansøgning
  • Anden del: Oplæg v. Mette-Astrid Jessen /Augustinus Fondens perspektiv på den gode ansøgning
  • Sidste del: Mulighed for at stille spørgsmål på chatten og afsluttende kommentarer fra Nana Senderovitz og Mette-Astrid Jessen
  • Slides til første del med Nana Senderovitz: Nana Senderovitz, Sort Hvid, slides
  • Slides til anden del med Mette-Astrid Jessen: Mette-Astrid Jessen, Agustinus Fonden, slides

Udviklingsplatformen for Scenekunst og Performing Arts Platform inviterer i foråret 2023 til to webinarer for kompagnier, scenekunstproducenter og selvproducerende scenekunstnere. Webinarerne sætter spot på hhv. Internationalt Netværksarbejde (som optakt IETM Aarhus 2023 og Cph Stage’s Internationale dage i juni), og Den Gode Ansøgning (som optakt til de mange ansøgningsdeadlines inden sommerferien).