Udviklingsplatformen
for Scenekunst
 
 

Det gode budget

Udviklingsplatformen inviterede til webinar i november 2023: Har du brug for konkrete eksempler og rådgivning til et godt budget? Og vil du sikre, at det ikke er småfejl, der sorterer dig fra hos fondene?

I dette webinar dykker vi ned i budgettet til en fondsansøgning, og kigger på hvordan du sikrer en fair løn til dig selv og dit hold. Vi kigger også på hvordan du kan håndtere ”sikre” og ”usikre” udgifter i et budget, samt hvordan du kan lave et arbejdsbudget, der giver mening for dig og dit hold. Afslutningsvist drøfter vi, hvordan du skaber en god økonomistyring, så pengene rækker samt hvordan du bibeholder en god dialog med din tilskudsgiver.

Vores vært for webinaret er producent i producentfællesskabet prfrm, Mikkel Søndergaard Kryger. 

Om Mikkel Søndergaard Kryger

Mikkel Søndergaard Kryger har en baggrund som producent og PR-ansvarlig fra en række teatre og kompagnier, samt har beskæftiget sig med statslig og kommunal kunststøtte og kulturpolitik. Mikkel løser opgaver inden for fundraising, økonomistyring, PR, undervisning, kontrakter og publikumsudvikling hos PRFRM.

Om prfrm - produktion og formidling af scenekunst
prfrm – produktion og formidling af scenekunst er et produktionsfællesskab, der arbejder for at sikre små og mellemstore kompagnier såvel som scenekunstnere i det frie felt den nødvendige produktionsbistand.

Mange kunstnere og kompagnier har ikke den fornødne økonomi til at fastansætte en producent eller kommunikationsansvarlig året rundt. Ved at gå sammen i et fællesskab, kan vi påtage os opgaver fra flere forskellige kunstnere og ikke mindst være i stand til at ‘vikarierer’ for hinanden i spidsbelastningsperioder, så vi skaber en grobund for længerevarende samarbejder.

Find powerpointen til showet her.