Udviklingsplatformen
for Scenekunst
 
 

Internationalt netværksarbejde

27. marts 2023 afholdt Udviklingsplatformen for Scenekunst og Performing Arts Platform femte webinar i rækken. Oplægsholderen Sigrid Aakvik fortalte om Internationalt Netværksarbejde. Nedenfor findes webinaret i fuld længde, ligsom der sidst på siden findes slides der knytter sig til oplægget.

Webinarrækken er udarbejdet med udgangspunkt i temaer, som gavner både producenter og selvproducerende scenekunstnere og som desuden er temaer, der ofte bliver spurgt til. Webinarene er en slags crash courses, som giver en hurtig og basal indføring i udvalgte temaer. Webinarene omhandler:

Webinar #1: Kommunikation og brandidentet

Webinar #2: Strategisk og praktisk fundraising

Webinar #3: Økonomistyring

Webinar #4: Organisering med fokus på oprettelse af teaterforening

Webinar #5: Internationalt netværksarbejde

Webinar #6: Den gode ansøgning

Om webinar #5:

Netværk er afgørende for dine muligheder for at indgå i nye samarbejder på tværs af landegrænser.

Men hvad gør man, hvis man er ny i scenekunstbranchen og ikke har et etableret netværk at trække på? Eller hvis man er erfaren, men ikke så velbevandret internationalt?

I dette webinar kigger vi på, hvad netværk er, hvordan de fungerer og hvorfor de er så afgørende. Vi gennemgår vigtige platforme og strategier for netværksarbejde, og giver dig værktøjer til, hvordan du kan aktivere nøglepersoner som vigtige døråbnere.

Hvem er Sigrid Aakvik?

Sigrid Aakvik/ International Producent, Art & About, har arbejdet som international producent i Danmark i 15 år og har erfaring med internationalt netværksarbejde, festivaler og produktionshuse. De senere år har hun fokuseret på udvikling af kompagnier, og arbejder med kunstnere indenfor alle genrer; dans, performance, musikteater m.m.

Sigrid driver Art & About, et skandinavisk agentur for scenekunst med fokus på udvikling af internationale profiler. Sigrid løser også opgaver for Bikubenfonden (Artistic Practice) og Statens Kunstfond (Cinars mm.) og er for tiden projektleder for det internationale netværksmøde IETM Aarhus 2023.

Webinarets agenda:

– Hvad er netværk?

– Hvad kan netværk betyde for dig?

– Hvad er mit netværk?

– Netværks platforme

– Hvordan arbejder jeg med netværk?

– Netværk tager tid, de skal aktiveres og vedligeholdes

Slides til webinar #5 findes her: Slides – Internationalt Netværksarbejde 27.03.2023 – Art and About

Udviklingsplatformen for Scenekunst og Performing Arts Platform inviterer i foråret 2023 til to webinarer for kompagnier, scenekunstproducenter og selvproducerende scenekunstnere. Webinarerne sætter spot på hhv. Internationalt Netværksarbejde (som optakt IETM Aarhus 2023 og Cph Stage’s Internationale dage i juni), og Den Gode Ansøgning (som optakt til de mange ansøgningsdeadlines inden sommerferien)