Råd og vejledning til publikumssegmentering og ansøgning til Turnénetværket 2022

Udviklingsplatformen for Scenekunst gentager succesen og inviterer til råd og vejledning i forbindelse med Turnénetværket 2022.

Turnénetværket for voksenteater er et netværk bestående af 72 danske scener (pr. oktober 2020), som samarbejder om udbredelse af nyskabende og eksperimenterende turnéteater til voksenpublikummet. Hver sæson indstiller netværket – til Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst beslutning – 20 forestillinger samt fem ”boblere” (de kan blive realiseret, hvis nogle af de 20 valgte ikke realiseres), foreslået af producenter, der den følgende sæson præsenteres på netværkets scener.

Til dette event bliver du klædt på til at indsende dit forslag til Turnénetværket 2022. Du får desuden indsigt i, hvad skal du være opmærksom på, når du sælger og kommunikerer dine forestillinger til turné.

Dagens talere

Lene Struck-Madsen, leder i Applaus, giver en indflyvning til segmentering og deler tips og tricks til hvordan du kan gøre dine forestillinger relevante for både publikum, teatre og teaterforeninger.

Herefter gennemgår Ib Jensen, koordinator for Turnénetværket, hvordan man ansøger og indtaster sit forslag på www.turneteater.dk til open call 2023/24. Herunder, hvad du skal have overvejet og afklaret, inden du ansøger om at få din forestilling optaget i Turnénetværket, samt hvilke informationer, du skal have klar til selve indtastningen online.

Tid og sted

Den 3. oktober 2022 kl. 14.30 – 17.00

Udviklingsplatformen for Scenekunst, Farvergade 27, opgang D

1463 København K