Udviklingsplatformen
for Scenekunst
 
 

Webinar: Introduktion til Turnénetværket

Mandag d. 25. september kl. 10.00 – 11.00 inviterer vi endnu engang til webinar. Denne gang handler det om Turnénetværket. På dette webinar bliver du klædt på til at indsende dit forslag til Turnénetværket.

Ib Jensen, koordinator for Turnénetværket, gennemgår hvordan man ansøger/indtaster sit forslag på turneteater.dk. Herunder, hvad du skal have overvejet/afklaret inden du ansøger om at få din forestilling optaget i Turnénetværket, samt hvilke informationer du skal have klar til selve indtastningen online.

OM TURNÉNETVÆRKET (TN)

Turnénetværket for Voksenteater er et netværk bestående af pt. 73 danske scener (pr. oktober 2022), som samarbejder om udbredelse af nyskabende og eksperimenterende turnéteater til voksenpublikummet. Hvert år i november måned vælger Turnénetværket 22 scenekunstforestillinger (heraf minimum 2 udenlandske scenekunstproduktioner), foreslået af producenter, der den følgende sæson præsenteres på medlemmer af Turnénetværkets scener.

Projektstøtteudvalget for Scenekunst under Statens Kunstfond yder en særlig underskudsgaranti (16.000 kr. pr. opførelse som udgangspunkt) til scenerne optaget i Turnénetværket i forbindelse med realisering af de forestillinger, som netværket vælger.

Deadline for indsendelse af forslag til Turnénetværket er d. 16. oktober 2023

Hvor:  Online via Zoom
Findlink til Zoom her
Sprog: Dansk
Pris: Gratis

Webinaret optages og lægges efterfølgende på UPgrade.